Claudia Romani säväyttää uimarannalla Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurveistaan tunnetuksi tullut italialainen glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi hänen pätevöidyttyään tuomariksi. Nykyisin Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Nyt Romani on esitellyt vartaloaan ja erityisesti pakaroitaan biksuissa uimarannalla Miami Beachilla. Tuttuun tapaan kuvissa on mukana myös jalkapallo-teemoisia tuotteita, koska Claudia rakastaa lajia.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.