Me Naiset: Erika Vikman seurustelee! Vahvisti itse suhteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen popmusiikin tämän hetken kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Erika Vikman on ollut suhdehuhujen keskiössä. Vikman on yhdistetty mieheen, joka ei ole julkisuudesta tunnettu henkilö.

Vikman vahvisti suhdehuhut Me Naiset -lehdelle. 30-vuotias laulaja kertoo seurustelleensa miesystävän kanssa loppuValvesta saakka. Vapaa-ajalla tavannut pari on viettänyt yhteistä aikaa myös keikoilla.

– Olen tällä hetkellä suhteessa ja onnellinen. Tämä suhde tuntuu oikealta ja potentiaaliselta myös pitkällä tähtäimellä. Tapaamisemme oli sattuma – tai kohtalo. Parasta tässä suhteessa on se, että yhteytemme toimii monella tasolla. Nyt kaikki tuntuu olevan hyvällä mallilla: rakkaus, koti ja uraputki, Erika Vikman kuvaili lehdelle.

Ilta-Sanomat uutisoi hiljattain Vikmanin uuden seurustelukumppanin olevan lääkäri, mutta laulaja ei tuoressa haastattelussa kommentoinut asiaa tarkemmin. Vikman on aikaisemmin seurustellut laulaja Ilkka ”Danny” Kuosasen kanssa. Hänet yhdistettiin loppuvuodesta myös Jyrki 69:n.