Reese Witherspoon luksuslomalla Ranskassa: ”Tyttöjen reissu Pariisiin”

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Reese Witherspoon ja hänen aviomiehensä Jim Toth ilmoittivat äskettäin, että he ovat päättäneet erota. Kuukausi sitten Reese Witherspoon on teki asiasta virallista ja palautti avioeropaperit allekirjoitettuna. Avioeron syyksi kirjattiin selvittämättömät erimielisyydet.

Nyt Reese Witherspoon on lähtenyt tuulettumaan pienelle lomalle Ranskaan. Nainen julkaisi matkaltaan videon, jossa nähdään miten hän on matkaseurueensa kanssa nauttinut olostaan Pariisissa. ”Tyttöjen reissu Pariisiin on aina hyvä idea”, 47-vuotias näyttelijä kirjoittaa kuvatekstissään.

Matkassa mukana on People-sivuston mukaan Reese Witherspoonin äiti Betty ja kaksi hänen veljentytärtään, Abby James Witherspoon ja Draper Witherspoon. Videolla nähdään miten naisseurue on nauttinut ranskalaisesta ruokakulttuurista, taiteesta sekä tutustunut kaupunkiin kävellen.