Erikoiset ensitreffit: Deitti passitti ensimmäiseksi sukupuolitautitesteihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa on saanut huomiota nainen, joka kertoo tavanneensa miehen, joka passitti hänet ennen ensitreffejä sukupuolitautitesteihin. Nainen kertoo suostuneensa pyyntöön ja häneltä testattiin HIV:n lisäksi yleisimmät sukupuolitaudit sekä hepatiitti B. Nainen kertoi kokemuksestaan Twitterissä.

– Ensimmäiset treffit ja hän vei minut klinikalle verikokeisiin tekemää testejä. Minulta testattiin HIV, hepatiitti B ja niin edelleen. Hän halusi nämä testit tarkistaaksemme, olemmeko yhteensopivia. Lol, seurasin häntä sinne, koska olin utelias tietämään asemani, nigerialainen nainen kertoo.

– Protestoin aluksi, mutta annoin periksi, koska olin utelias tietämään tulokseni. Ne eivät tulleet samana päivänä. Asumme eri kaupungeissa, joten palasin kotiin sinä iltana. Hän sai tulokset seuraavana päivänä, ja hän oli tyytyväinen tuloksiin. Hän oli onnellinen, mutta minä olin menettänyt jo mielenkiintoni, nainen kertoo Tuko-lehdelle.

Pariskunta tapasi testien jälkeen kerran, mutta yhteydenpito jäi siihen.