Kankaanpäässä myydään toisen maailmansodan jeeppiä – varustettu konekiväärillä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kankaanpäässä sijaitsevassa autoliikkeessä on kaupan taatusti katseita keräävä menopeli. Kyseessä on toisen maailmansodan aikainen Willys-jeeppi. Auto on varustettu konekiväärillä.

Nettiauto.comissa julkaistun ilmoituksen mukaan auto on aivo toisen maailmansodan Willys Jeep vuosimallia 1944. Ajoneuvo on tuotu Suomeen Italiasta noin 10 vuotta sitten. Konekiväärin lisäksi on varustetu muun muassa naamiontiverkolla, tiedusteluantennilla, avaimettomalla käynnistyksellä ja jopa sotakypärällä.

Nelivetoisen armeijanvihreän auton mittariin on kertynyt kilometrejä 6 400, ja se on katsastettu toukokuussa 2023. Jeepin siis pitäisi olla ajokuntoinen, joskaan konekiväärin toimivuudesta ei ilmoituksessa mainita. Sosiaalisessa mediassa hämmästystä herättäneen ajoneuvon hintapyyntä on 35 000 euroa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.