Niall Horan opettaa irlantilaisuutta: Näin Guinness tulee kaataa tuoppiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tutuksi tullut poppari Niall Horan julkaisi juuri kauan odotetun uuden singlen, joka kantaa nimeä Meltdown. Poptähdeltä tuli juuri ulos myös uusi The Show -niminen albumi, joka julkaistiin 9. kesäkuuta.

Nyt 29-vuotias laulaja ja lauluntekijä nähdään Condé Nast Traveler -kanavan YouTube-videolla, jossa hän opettaa irlantilaisuuden saloja. Mies on kasvanut pienessä Mullingarin kylässä ennen kuin hänestä tuli koko maailmalla tunnettu One Direction -poikabändistä.

Irlantilaiset tunnistetaan helposti jo murteesta, joka on suuri osa Horaninkin identiteettiä. Irlannissa käytetään Horanin mukaan myös paljon slangisanoja ja sanontoja, joiden merkityksiä laulaja videolla avaa. Niall Horan esittelee myös paikallisia herkkuja ja näyttää miten Guinness-olut kaadetaan oikeaoppisesti tuoppiin.