Khloé Kardashian muutti poikansa nimen – sopeutuminen uuteen lapseen vaikeaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis ja yrittäjä Khloe Kardashianin kerrotaan vaihtaneen poikansa koko nimen. Perheen sisäpiiriläisen mukaan pojan nimi on ollut alunperin kokonaan erilainen, sukunimestä lähtien. Nyt sijaissynnyttäjän maailmaan saattama pienokainen on virallisesti Tatum Thompson, jolloin hänen sukunimensä on isä Tristan Thompsonin.

Tatum Thompson syntyi maailmaan sijaissynnyttäjän avulla kymmenen kuukautta sitten. Pikkuista kutsuttiin alun perin eri nimellä ja hän jakoi saman sukunimen äitinsä kanssa. Sitten Khloe muutti mielensä.

– Tatum oli alun perin laillisesti Kardashian. Tatum ei myöskään ollut hänen etunimensä, TMZ-lehdelle kerrotaan.

– Hänen nimensä on Tatum. Joten lapseni ovat Tatum ja True. Ihmisen nimeäminen on todella vaikeaa, Khloe kertoi Kardashianit-ohjelmassa.

Khloé Kardashian erosi Tristanista kun paljastui, että hän oli siittänyt lapsen Maralee Nichollsin kanssa syrjähypyn tuloksena. Khloe myönsi, että oli tuntenut sijaissynnytysprosessin todella vaikeaksi, eikä hänellä ole samanlaista yhteyttä poikaansa kuin Truen kanssa aiemmin oli. Tristan on pettänyt naista toistuvasti. Ensimmäisen syrjähypyn Khloe sai tietää vain hetki ennen Truen synnyttämistä. Viimeisin uskottomuus tuli ilmi muutama päivä sen jälkeen, kun Tristanin ja Khloen alkio oli siirretty sijaissynnyttäjälle.

Khloe pohti, kuinka eri tavalla hän oli kokenut sijaissynnytyksen verrattuna sisareensa Kim Kardashianiin, jonka kaksi nuorinta lasta entisen aviomiehensä Kanye Westin kanssa syntyivät sijaissynnytyksestä.

– Kim sanoi, että hänelle se oli helppoa. Tämä ei ole helppoa.