Poliisi käytti vedenalaista dronea – sitten alligaattori hyökkäsi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Villieläimet eivät aina suhtaudu suopeasti niiden reviirille ilmestyviin droneihin. Ilmassa lentävät dronet joutuvat toisinaan lintujen hyökkäysten kohteeksi. Vedenalaisia droneja uhkaavat toisenlaiset vaarat.

Floridan Lee Countyn poliisilaitos käytti taannoin vedenalaista dronea osana rutiiniharjoitusta. Fort Myersissä suoritetut harjoitukset saivat yllättävän käänteen alligaattorin uitua paikalle. Se nimittäin kävi kauko-ohjattavan sukelluslaitteen kimppuun.

Drone ei poliisin mukaan kärsinyt alligaattorin terävistä hampaista ja voimakkaista leuoista huolimatta vakavista vahingoista. Yllättävä välikohtaus tallentui videoksi, joka levisi viraalina sosiaalisessa mediassa poliisilaitoksen jaettua sen.