Claudia Alenden topista loppui kangas kesken?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa jo pelkästään Instagramissa.

Tällä kertaa Claudia on kuvannut itsensä auton ratissa, mutta katsojissa päähuomio tuskin kiinnittyy taustaan saati maisemiin. Ihmetellä sen sijaan voidaan onko Claudian topista jäänyt kenties puuttumaan kangasta, sillä se ei onnistu peittämään edes rintoja kokonaan.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.