Amanda Bynes pidätettiin jälleen – passitettiin psykiatriseen pakkohoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynes toimitettiin tämän vuoden maaliskuussa psykiatriseen pakkohoitoon sen jälkeen, kun poliisit poimivat alastoman näyttelijättären Los Angelesin kadulta päivien vaeltelun jälkeen. Pakkohoitojakso kesti useamman viikon muutaman päivän sijaan. Nyt naiselle on jälleen soitettu poliisit ja psykiatrinen pakkohoito on alkanut.

Los Angelesin poliisilaitos laittoi entisen, 37-vuotiaan Nickelodeon-tähden käsirautoihin ja veivät hänet mielenterveysarviointiin lauantaiaamuna 17. kesäkuuta TMZ:n mukaan. Tämä on toinen kerta tänä vuonna, kun Bynesin mielenterveysongelmat ovat kärjistyneet ongelmaksi asti. Hän on asunut omassa kodissaan nämä kuukaudet, eikä naisella ole isoa tukiverkostoa ympärillään.

Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa. Hän valmistui vuosia sitten Orange Countyssa sijaitsevasta Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksesta.