Bam Margera kirjautui uuteen hoitolaitokseen – omistaja yliannostuksen ottanut koripalloilija

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syöksykierteessä oleva Bam Margera on kirjautunut NBA-tähti Lamar Odomin omistaan kuntoutuskeskukseen. Entinen addikti ja yliannostuksesta toipunut Odom tarjosi Bamille ilmaisen sängyn yhdestä hänen perustamastaan kuntoutumiskeskuksesta. Klinikoilla paneudutaan huumausaineriippuvuuksien hoitoon.

On onni, että entinen Jackass-tähti Bam Margera on kirjautunut vieroitushoitoon, koska hänen elämänsä on ollut yhtä alamäkeä kuluneiden kuukausien ajan. Hänen on kerrottu pahoinpidelleen veljeään, paenneen poliisia, ahdistelleen ex-vaimoaan, kadonneen ja uhanneen itsemurhalla.

Bam Margeran vaimo Nikki Boyd haki avioeroa helmikuussa väittäen, että Bamin päihdeongelmat olivat luoneet vaarallisen ympäristön heidän viisivuotiaalle pojalleen. Bam joutui hetkeksi psykiatriseen pakkohoitoon, mutta henkilökunnan oli päästettävä mies vapaaksi, kun hän ei enää esittänyt ilmeistä uhkaa itselleen tai kenellekään muulle.

– Bam on alkanut lähettää tekstiviestejä vapautensa jälkeen ex-vaimolleen ja viestien sisältö muuttui nopeasti loukkaavaksi. Hän kutsui Nikkiä kamalilla nimillä ja väitti, että Nikki on kaikkien hänen ongelmiensa syy. Bam syytti Nikkin olevan myös onnenonkija, ex-vaimon asianajaja David Glass, kertoi TMZ:lle.