Sisarvaimojen kulisseissa kuohuu – Kody ei hyväksy Christinen uutta elämää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimoista ensimmäisenä eronnut Christine Brown kertoi alkuvuodesta sosiaalisen median seuraajilleen löytäneensä uuden miehen. Hänen uusi miesystävänsä on David Woolley -niminen mies. Nyt kaksikko on mennyt kihloihin ja ostanut uuden, yhteisen 770.000 dollarin arvoisen talon Utahista, Yhdysvalloista.

Kuten arvata saattaa, on yksi ihminen todella näreissään tästä kaikesta: Kody Brown. Christinen kanssa 25 vuotta hengellisessä liitossa ollut Kody on myös pariskunnan kuuden lapsen isä. Vaikka mies ei ole hoitanut isällisiä velvollisuuksiaan Christinen mielestä kovinkaan suurella antaumuksella edes pariskunnan yhdessäolon aikana, on Kody silti katsonut oikeudekseen arvostella Christinen ja Davidin uusia asuinkuvioita.

– Kody ei ole iloinen, että hänen 13-vuotias Truely-tyttärensä muuttaa saman katon alle vieraan miehen kanssa, lähde kertoo InTouch-lehdelle.

– Kyse on ainoastaan kontrollista, jota Kodylla ei enää ole Christinen suuntaan. Hän yrittää lyödä kapuloita rattaisiin keinolla millä hyvänsä.

Kahdeksan lapsen isä ja leskimies David Woolley kosi Christinea aiemmin tänä vuonna ja nainen vastasi kosintaan myöntävästi. Hän on hehkuttanut olevansa onnellisempi kuin koskaan elämänsä aikana.

– David kohtelee minua kuin kuningatarta ja kehuu päivittäin, että olen kaunis. En ole koskaan ollut näin rakastunut ja maailma näyttää valoisammalta paikalta hänen kanssaan. Olen niin innoissani tästä upeasta seikkailusta, johon aiomme sitoutua loppuelämämme ajan, Christine Brown ylisti aiemmin.