Christine Brown kuittaili Kody Brownille: ”Arvostan isää, joka on mukana lastensa elämässä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan Christine Brown vietti isänpäivää tänä vuonna ilman kuuden lapsensa isää. Yhdysvalloissa isänpäivää vietetään kesäkuussa. Ja hän on näyttänyt valokuvissa kaikkea muuta kuin surulliselta. Onni kumpusi kaiketi kainalossa viihtyvästä David Wolleysta.

– Hyvää isänpäivää David. Olen nähnyt, kuinka rakastava, myötätuntoinen ja läsnäoleva olet lapsillesi, ja rakastan sitä, kuinka olet osoittanut saman myös minun lapsilleni, Christine kirjoitti Instagramiin.

Woolley on leski ja kahdeksan lapsen isä. Hän on lähentynyt myös moniin Christinen lapsiin heidän romanssinsa aikana.

– Olet todella mukana lasten elämässä ja se on tärkeintä, lisäsi Christine julkisessa kunnianosoituksessaan.

Joulukuussa Christine myönsi, että suurin syy Kodyn kanssa eroamiselle oli se, että mies ei täyttänyt velvollisuuksiaan isänä. Christine ja Kody jakavat kuusi lasta, joista suurin osa on aikuisia. Nuorimmat odottivat isäänsä käymään – ja usein aivan turhaan. Kody vastusti äsken ajatusta, että Christine muuttaa yhteen uuden miehensä kanssa. Syynä oli se, että nuorin lapsi Truely muuttaisi myös. Christine kuittasi asian, että Kody ei vaivautunut viettämään aikaa Truelyn kanssa edes silloin, kun tämä asui aivan hänen lähellään Arizonassa.

– Asuimme Flagstaffissa 800 päivää. Hän kävi kerran kanssamme vaeltamassa. Hän on melonut kanssamme kahdesti, joista toisella kerralla hän ei edes päässyt veteen kanssamme. Se on yhteensä kolme kertaa, kun hän on tehnyt jotain kanssamme. Kolme päivää 800:sta, Christine paljasti.