Karhu murtautui taloon – söi isäntäväen porsaankyljykset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Coloradossa on totuttu elämään karhujen kanssa, mutta nyt yksi karhu on jäänyt kiikkiin. Rohkea karhu oli mennyt Steamboat Springsissä sijaitsevaan taloon sisälle ensimmäisen kerran ikkunasta. Se nappasi nopean aterian ennen kuin se tallentui videolle yrittäessään paeta toisen kerroksen ikkunasta ulos.

Naapurissa asuva Heidi Hannah sai tunkeilijan videolle ja soitti poliisille, kun hän huomasi, ettei talossa ei ollut asukkaita ollut paikalla. Iso karhu yritti useita kertoja pudottautua maahan toisen kerroksen ikkunasta, mutta se oli ilmeisesti liian korkealla. Sitten se kääntyi takaisin makuuhuoneeseen, jossa puheluun vastannut poliisi oli avannut oven.

Peto meni alakertaan ja livahti ulos ensimmäisen kerroksen ikkunasta, josta se alun perin mennyt myös sisään. Sen jälkeen karhu katosi metsään. Talonomistaja Ryan MacFarlane oli töissä, kun hän sai tietää, että karhu oli hänen kotonaan, hän kertoi Fox31:lle.

– Se repi ikkunan auki ja meni sisään syömään porsaankyljyksiä, jotka minun oli tarkoitus syödä sinä iltana. Sitten se otti välipaloja ruokakomerosta ja kaatoi kasvit – ei tehnyt mitään hullua kuitenkaan, MacFarlane sanoi kiitollisena.