Bebe Rexha loukkaantui konsertissaan – fani heitti puhelimella päähän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaisella laulaja Bebe Rexhalla on musta silmä. Bebe Rexha on kuitenkin rauhoitellut fanejaan, että hän sai lavalla puhelimen kasvoihinsa kesken konsertin. Twitteriin julkaistulla videolla näkee, kuinka 33-vuotias laulaja oli lopettamassa keikkaansa New Yorkissa sunnuntai-iltana, kun matkapuhelin lensi lavaa kohti ja osui häntä suoraan päähän.

Best F’n Night of My Life -kiertuellaan parhaillaan oleva Bebe lyyhistyi puhelimen iskusta polvilleen ja piteli kasvojaan. Turvamiehet ryntäsivät auttamaan häntä, ja lopulta hän poistui lavalta. Muut artistit, kuten Demi Lovato, ovat ilmaisseet järkytyksensä onnettomuuden johdosta. Beben kasvoihin ommeltiin kolme tikkiä.

Bebe Rexha on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä. Hän syntyi vuonna 1989 Brooklynissa, New Yorkissa, ja hänen vanhempansa ovat albanialaisia maahanmuuttajia. Bebe aloitti musiikkiuransa kirjoittamalla kappaleita muille artisteille, mutta hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2015 yhteistyössä G-Eazyn kanssa julkaistulla kappaleella Me, Myself & I.