Eva Longoria haluaisi tehdä Täydelliset naiset -paluun: ”Gabby olisi nyt sometähti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on tehnyt debyyttiohjauksensa elokuvassa Flamin’ Hot. Nainen järjesti suuren ensi-iltatilaisuuden elokuvalle Valkoisen talon puutarhassa, jonne myös presidentti Joe Biden oli kutsuttu. Presidentti piti tilaisuudessa puheen ennen Eva Longoriaa.

Eva Longoria on päässyt urallaan pitkälle Täydelliset naiset -sarjan loppumisen jälkeen. Nainen ei kuitenkaan olisi ollut vielä täysin valmis luopumaan Gabrielle Solisin hahmosta, jota hän esitti vuodesta 2004 aina vuoteen 2012 saakka.

Eva Longoria haluaisi People-sivuston mukaan nähdä Täydelliset naiset -sarjan paluun ja hahmojen tuomisen tähän päivään. Hän olisi varma siitä, että Gabby olisi kuuluisa somevaikuttaja ja Instagram-tähti. 48-vuotias Longoria kuitenkin pahoin pelkää, että hän olisi ohjelman tähtikaartista ainut näyttelijä, joka haluaisi palata tekemään samaa sarjaa.