Ysärisuosikki Mascara teki paluun – julkaisi uuden kappaleen Ostbassin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen popyhtye Mascara muistetaan erityisesti Erittäin hyvä (ellei täydellinen) -hitistään. Nyt yhtye on palannut kuvioihin uuden kappaleen voimin. Mukana on liuta vierailevia tähtiä.

Mascaran tuore Kuuma kesäyö -kappale on syntynyt yhteistyössä DJ-tuottaja Ostbassin eli Marcus Maisonin kanssa. Kappaleella vierailevat myös Frederik, Mr. Elämänpeli ja KJ Valtteri. Viimeksi mainittu on Kuhmoisten kunnanjohtaja Valtteri Väyrynen.

Mascaran muodostavat Sari ”Sakke” Wallenius, Maria Sundfors ja Katri Somerjoki. Mascara esiintyy lauantaina 8. heinäkuuta Kuhmoinen kuhtuu: We are One -festivaalilla, jossa yhtye nousee Iltalehden mukaan viimeistä kertaa lavalle alkuperäisellä kokoonpanolla. Tapahtumassa lavalle nousevat myö muun muassa Pepe Willberg ja Frederik.