Joe Biden halasi Eva Longoriaa kiusallisen pitkään – oliko tämä ahdistelua?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on tehnyt debyyttiohjauksensa elokuvassa Flamin’ Hot. Nainen järjesti suuren ensi-iltatilaisuuden elokuvalle Valkoisen talon puutarhassa, jonne myös presidentti Joe Biden oli kutsuttu. Presidentti piti tilaisuudessa puheen ennen Eva Longoriaa.

Puheensa lopuksi presidentti antoi vuoron Eva Longorialle. Hän halasi naista monien mielestä kiusallisen pitkään ja liian läheisellä tavalla, mikä on saanut Marca-lehden mukaan internetissä ihmiset villiintymään. Moni on sitä mieltä, että Biden kouri 48-vuotiasta Eva Longoriaa ja ahdisteli häntä seksuaalisesti.

Tilaisuuden taltioinneista nähdään, miten Joe Biden kietoo kätensä Eva Longorian ympärille. Halauksen lopuksi mies ei kuitenkaan irrota otettaan vaan hivuttaa käsiään selän puolelta tähden kylkiin ja kohti rintoja. Tässä kohtaa Longoria ottaa presidentin käsistä kiinni ja vie ne ystävällisellä tavalla kauemmaksi vartalostaan.