Kahdeksan sähköhoitokertaa auttoi – selostaja Tapio Suominen sai terveen paperit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kertonut avoimesti mielenterveysongelmistaan. Mies sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä, jota hoidetaan muun muassa lääkkeillä. Yhtenä hoitomuotona voi olla sähköhoito, jota hyödynnetään etenkin vaikean masennuksen hoitamisessa.

Tapio Suominen kertoi aiemmin kirjautuneensa Hämeenlinnan psykiatriselle osastolle mielen hyvinvoinnin heikkenemisen seurauksena. Miehelle annettiin sähköhoitoa kolme kertaa viikossa. Nyt se näyttää tehonneen.

– Terveen paperit, Suominen kirjoittaa Twitteriin lääkärinsä kirjoittaneen.

– No, mitä se ”terve” mun kohdalla tarkoittaa. No, ainakin sitä, että kahdeksan kertaa sähköä toimi ja sai mielen osapuilleen tasapainoon. Kiitollinen, että Suomessa saa apua mielen murheisiin. Ammattilaisten duunia, iso arvostus…