Työntekijä löysi kanin kolosta 40 vuotta vanhoja kirjeitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autotien lähellä työskennellyt kaasuinsinööri on tehnyt erikoisen löydön. Sean Kennedy löysi jäniksen kolosta yli 40 vuotta vanhoja kirjeitä. Nyt hän haluaa ratkaista niihin liittyvän mysteerin.

Kirjeet löytyivät Norfolkin Halesista kahden tien risteyksen vierellä sijaitsevasta kolosta. Kirjeet oli lähetetty Miss Jane -nimiselle vastaanottajalle vuosina 1976-1982. Kennedy ei kuitenkaan pystynyt erottamaan lähettäjän nimeä.

– Aina välillä työssä tekee erikoisiakin löytöjä, mutta enimmäkseen roskaa. Tämä yllätti minut. Näin käsinkirjoitettuja kirjeitä ja ajattelin, että onpa outoa, Kennedy kuvaili BBC:lle.

Kirjeiden hyvästä kunnosta päätellen ne eivät olleet eläimen hautaamia. Sisällössä ei ollut mitään skandaalinomaista, ainoastaan arkista kuulumisten vaihtamista henkilön ja tämän vanhan sukulaisen välillä. Siksi Kennedy ei ymmärräkään, miksi joku olisi halunnut piilottaa ne.

Kennedy jakoi kuvia kirjeistä Facebookissa. Hän haluaisi löytää joko niiden alkuperäisen lähettäjän, vastaanottajan tai heidän sukulaisiaan.