Mick Jagger meni kihloihin – kihlattu on nuori ballerina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Rolling Stones -yhtyeen legendaarinen muusikko Mick Jagger alkoi seurustella ballerina Melanie Hamrickin kanssa vuonna 2014 hänen edellisen puolisonsa, L’Wren Scottin kuoleman jälkeen. Pariskunta sai yhteisen lapsen kaksi vuotta myöhemmin.

Nyt lähipiiristä kerrotaan The Mirrorille, että Jagger ja Hamrick ovat menneet kihloihin. Heillä ei kuitenkaan ole aikomusta astua vihille. Kyseessä on lupaussormus, ja pariskunta käyttäytyy kuin vastarakastuneet teinit. Rocktähti on 79-vuotias ja ballerinarakas 36-vuotias. Heidän poikansa on kahdeksanvuotias.

Nykyään kirjailija työskentelevä Hamrick ei ole varma, haluaako hän koskaan mennä naimisiin. Lisäksi hän haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä mahdollisimman yksityisenä ja yrittää olla julkaisematta liikaa sosiaalisessa mediassa. Mick Jagger viihtyi välillä kolmisen vuotta nuoren elokuvatuottaja Noor Alfallahin kanssa. Tällöin kerrottiin, että Melanie Hamrick, erosi Jaggerista pian Deveraux-nimisen lapsen syntymän jälkeen, mutta nyt pari näyttää palanneen yhteen.