Kristin Cavallari paljasti ruokavalionsa – näin syö vuorokauden aikana

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu realitytähti Kristin Cavallari vieraili maaliskuussa Suomessa. Tähti julkaisi kuvia Rovaniemeltä ja ihasteli Lapin maisemia ja etenkin revontulia. Nainen on tullut monille tutuksi aikoinaan Laguna Beach -realitysarjasta, jonka jälkeen hänellä on ollut myös oma Very Cavallari -niminen sarja.

Kristin Cavallari julkaisi hetki sitten myös oman Truly simple -nimisen keittokirjan, joka sisältää 140 terveellistä reseptiä arjen ruoanlaittohetkiin. Nyt 36-vuotias kolmen lapsen äiti kertoi Harper’s BAZAAR -lehden julkaisemalla videolla mitä hän itse syö vuorokauden aikana.

Kristin Cavallari ei halua syödä heti herättyään aamiaista. Hän aloittaa päivänsä vedellä, kahvilla ja itse puristetulla mehulla. Myöhemmin nainen syö kevyen aamiaissalaatin tai smoothien ja suuntaa kuntosalille treenaamaan.

Lounaaksi Kristin Cavallari syö monesti lohisalaatin. Illallisen nainen laittaa keittiössä usein lastensa kanssa koska myös he ovat kiinnostuneita ruoanlaitosta. Aterian jälkeen Cavallari syö lastensa kanssa vielä jälkiruokaa, joka on joko jäätelöä, keksejä tai suklaata.