Pete Davidsonin äiti puolusti poikaansa netissä – teki käyttäjätunnuksen väärällä nimellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko Pete Davidson on tullut monille tunnetuksi Saturday Night Live -ohjelmasta. Mies on ollut viime vuosien aikana median huomion keskipisteenä lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Hän oli kihloissa poptähti Ariana Granden kanssa, minkä jälkeen hän seurusteli Kim Kardashianin kanssa ja tapaili huippumalli Emily Ratajkowskia.

Pete Davidson on koomikkona jakanut ihmisten mielipiteitä. Hän on saanut kaikenlaista palautetta ihmisiltä, jotka eivät aina ole olleet sosiaalisessa mediassa kovinkaan mukavia häntä kohtaan. Davidsonin äiti on kuitenkin aina puolustanut poikaansa.

Pete Davidson on kertonut People-sivuston mukaan, että hänen äitinsä kävi JoeSmith1355-peitenimellä kommentoimassa ilkeisiin Twitter-julkaisuihin. Hän puolusti poikaansa kaikille, jotka kirjoittivat Davidsonista negatiivisia asioita. Lopulta äidin henkilöllisyys oli kuitenkin selvinnyt. Pelkkä peitenimi ei auttanut salaamaan hänen oikeaa henkilöllisyyttään, koska profiilissa naisen nimi oli ollut Amy Davidson ja hänen profiilikuvassaankin äiti esiintyi itse.