Stranger Things -kaunotar nautiskeli biksuissa – kesälukemisena itse kirjoitettu kirja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Millie Bobby Brown nousi nopeasti maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Netflixin Stranger Things -sarjan ansiosta. 19-vuotias Brown nähtiin taannoin myös Netflixin tuoreessa Enola Holmes 2 -elokuvassa, jossa hän näyttelee Sherlock Holmesin pikkusiskoa.

Millie Bobby Brown on ryhtynyt myös kirjailijaksi. Naiselta ilmestyy 12. syyskuuta Nineteen Steps -niminen romaani, joka on historiallinen fiktio. Kirja perustuu naisen oman suvun kohtaamiin tapahtumiin toisen maailmansodan aikana Lontoossa.

Millie Bobby Brown on alkanut jo mainostamaan tulevaa kirjaansa omille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Tuoreimmassa kuvassaan tähti kiinnittää faniensa huomion näyttävällä biksukuvalla. Nainen makoilee rennosti aurinkotuolissaan ja lukee kirjaa, jonka kannessa lukee hänen tulevan teoksensa nimi ja julkaisupäivämäärä.