Jessica Simpson meikittömänä – uskomattoman kaunis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen monitoimijulkkis ja yrittäjä Jessica Simpson laihdutti taannoin huomattavan paljon ja jatkoi painonpudotusta tasolle, jossa ystävät huolestuivat asiasta. Nyt Simpson on esitellyt vartalonsa sijaan kasvojaan, sillä hän poseeraa ilman meikkiä.

Nyt kuvankaunis Jessica poseeraa kuvassa ilman meikkiä, ja näky on uskomattoman hieno. Otos osoittaa, että Simpson ei tarvitse meikkiä ollakseen näyttävä. Aika näyttää saako tämä trendi enemmänkin jalansijaa myös julkkisten maailmassa.

Jessica Simpson on kertonut viime vuosina avoimesti paino- ja kehonkuva-ongelmistaan. Viime kuukausien julkaisut Instgramissa saivat fanit huolestumaan. Simpson kertoi aiemmin, että heitti vaakansa pois vuosien painonvaihteluiden jälkeen ja keskittyy hyvän olon vaalimiseen vaakaan katsomatta.