90210-tähti Tori Spelling elää halvassa motellissa – kotona paha homeongelma

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tori Spelling tunnetaan erityisesti roolistaan 1990-luvun suosikkisarjassa Beverly Hills 90210. Naisen avioliitto Dermot McDermottin kanssa on jo pitkään rakoillut, ja nyt näyttelijätär asuu viiden lapsen kanssa halvassa motellissa. Avioerokriisin lisäksi perhe-elämää koettelee hometalosta koituneet terveysongelmat.

Tori Spelling varttui isänsä suuressa ja hulppeassa kartanossa. Nyt hän ja hänen lapsensa asuvat motellissa. Kodin kohtalo on mysteeri, sillä perheellä ei ole varaa uuteen asuntoon ennen kuin mahdollinen vakuutuskorvaus nykyisestä on saatu. Avioero muodostaa myös omat vivahteensa tilanteeseen, koska omaisuus tulisi jakaa Spellingin ja McDermottin kesken.

Daily Mail raportoi, että Tori Spellingin viettää aikaa motellissa viiden lapsensa kanssa. Motellihuone maksaa sata dollaria per yö. Kun Torin superrikas isä Aaron Spelling kuoli vuonna 2006, ei naisesta tullut megamiljonääriä. Hänen äitinsä Candy Spelling sai koko 600 miljoonan dollarin suuruisen omaisuuden ja Torille jäi 800.000 dollaria, eli 0,13 prosenttia kaikesta. Äiti on kuitenkin luvannut tukea tytärtään taloudellisesti avioerossa.