Hailey Bieber paljasti pizzaleipäreseptinsä – maistuisiko sinulle?

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Hailey Bieber on tunnettu hänen mallintöistään, mutta maailmanlaajuiseen julkisuuteen hän nousi kuitenkin viimeistään silloin kun hän meni naimisiin poptähti Justin Bieberin kanssa. Bieber lanseerasi hetki sitten myös oman Rhode-nimeä kantavan kosmetiikkabrändinsä.

Nykyään Hailey Bieber pitää myös omaa suosittua YouTube-kanavaa, joka on saanut jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Hailey Bieber on aloittanut omalla YouTube-kanavallaan videosarjan, jossa hän päästää katsojat hänen kotinsa omaan keittiöön. Tällä kertaa nainen valmistaa keittiössään herkullisen pizzaleivän.

Hailey Bieberin pizzaleipä ei synny aivan tuossa tuokiossa, koska leivän valmistuksessa on melko paljon työvaiheita. Nainen marinoi tomaattisiivut öljyn, sitruunamehun ja mausteiden kanssa. Hän myös esipaistaa laipäsiivut pannulla voin ja tryffeliöljyn kera ennen kuin hän alkaa lisäämään niiden päälle täytteitä.

Hailey Bieber käyttää leipiä uunissa kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla leivän päällä on pelkkää mozzarellaa, koska nainen on huomannut, että tomaattikastikkeen lisääminen heti aluksi tekee leivistä vetisiä. Lopuksi Bieber lisää leivän päälle tomaattikastiketta, burrataa, tomaattisiivut ja kuorruttaa leivät vielä raastetulla parmesaanilla.