Megajuoru brittihovista: Meghan ja Harry asumuserossa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen avioliiton kerrotaan rakoilevan vuosia jatkuneiden vastoinkäymisten vuoksi. Palatsin sisäpiiriläisen mukaan erilaiset elämäntavat ja epäonnistumiset liiketoiminnassa ovat saaneet kahden pienen lapsen vanhemmat ottamaan etäisyyttä toisiinsa neljän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen.

Näyttelijän kerrotaan asuvan pariskunnan kotona Yhdysvalloissa, Montecitossa Kaliforniassa, kun Sussexin herttua on matkalla Afrikkaan, missä hän aikoo kuvata dokumenttia Netflixille. Välimatkan uskotaan tekevän hyvää molemmille, mutta erityisesti Harrylle, joka pyrkii löytämään paremmin itsensä.

– Riidat palatsin kanssa ovat vaikuttaneet negatiivisesti heidän julkisuuskuvaansa, palatsin sisäpiiriläinen lisäsi OK!-lehdelle.

Kuninkaallinen elämäkerran kirjoittaja Angela Levin on ennustanut, että pariskunta eroaa ennemmin tai myöhemmin. Levinin mukaan Meghan on eristänyt Harryn kokonaan perheestään.

– Sussexin herttuaparilla on valtava taloudellinen paine rahoittaakseen ylellistä kalifornialaista elämäntapaansa. Tämä stressi yhdistettynä heidän emotionaalisiin ongelmiinsa on todennäköisesti tehnyt elämästä helvettiä ja vaikuttanut eroon.