Tammerfestin torstai oli Bessin ja Apulannan juhlaa – katso kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfest käynnistyi torstaina näyttävästi Tampereen Ratinanniemen festivaalialueella, jossa tapahtuman päälavan ottivat haltuun Teflon Brothers, Scandinavian Music Group, Bess, Gasellit ja Apulanta. Teflonien yleisöä viilennettiin iltapäivällä muutamalla sadepisaralla, mutta iltaa kohti keli parantui selvästi ja lopulta yleisömeri sai nauttia musiikin ja yhdessäolon lisäksi kuumasta auringonpaisteesta.

Festaripäivän hittikavalkadista vastasivat ennen kaikkea Bess ja Apulanta. Ensin mainittu varmasti myös ylitti monien odotukset energisellä esiintymisellään ja suorabiittisellä hittiputkellaan. Apulanta sen sijaan piiskasi pitkän uransa tuomalla varmuudella yleisön välillä hurjaan yhteislauluun. Päivän tyylikkäin lava oli kiistatta Gaselleilla, jotka olivat tuoneet lavalle suurikokoiset itseään esittävät hahmot.

Tänään perjantaina Tammerfestin päälavalle nousevat muun muassa Portion Boys, Elastinen, Samu Haber ja Ville Valo.

Gasellit Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Gasellit Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Gasellit Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Gasellit Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Apulanta Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Apulanta Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Apulanta Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Bess Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Bess Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Bess Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Bess Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Bess Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Bess Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Bess Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara