Lentävä mysteeriotus herättelee perhettä öisin – mikä ihme mahtaa olla kyseessä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa Oklahoman osavaltiossa asuvalla perheellä on epätavallinen ongelma. Heidän yöuniaan häritsee ovea koputtava mysteerieläin, jota ei ole yrityksistä huolimatta onnistuttu tunnistamaan.

Carol Dillinin mukaan hänen perheensä on herännyt toistuvasti öisin ulkoa kantautuviin ääniin. Dillinin mukaan hän luuli alkuun jonkun heittelevän baseball-palloja talon seinää vasten. Ääni muuttui niin kovaksi, että se kuulosti jo koripalloilta.

Dillinin kodin turvakamera ikuisti pihalla lentäneen eläimen, jota Dillin epäilee lepakoksi. Paikallisen luonnonsuojeluministeriön Micah Holmesin mukaan kyseessä voi olla myös isokokoinen yöperhonen. Oklahomassa asuu lukuisia suuriksi kasvavia yöperhosia, jotka ovat aktiivisia keskikesästä parittelusesongin aikaan.

KFOR-TV-uutissivuston mukaan Oklahoman yliopiston hyönteistutkija Alex Harman ei usko eläimen olevan lepakko. Lepakot eivät todennäköisesti lentäisi kohti lasia, sillä ne liikkuvat kaikuluotauksen avulla. Olipa mysteeriotus mikä tahansa, on Dillin yrittänyt häätää sitä tuloksetta niin linnunpelättimien kuin hyönteismyrkkyjenkin avulla.