Meri Brown yhtä hymyä – fanit ihmettelevät valokuvia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan tähti Meri Brown on astelemassa pitkin uutta polkua elämässään. Nainen oli ensin rikki erottuaan henkisestä puolisosta Kodysta, mutta nyt osa faneista pelkää, että Meri on mennyt elämässään liian pitkälle – ainakin valokuvien muokkaamisessa. Meri Brown näyttää hyvin erilaiselta tuoreissa kuvissa, jotka hän on ladannut Instagramiin.

– Toivoisin todella, etteivät ihmiset käyttäisi tällaisia suodattimia. Naiset ikääntyvät. Meillä on hienoja juonteita ja ryppyjä, eikä se ole huono asia, kirjoitti eräs fani Redditiin, jonne Merin käsitelty kuva myös julkaistiin.

Kuvafilttereiden käyttö on yleistä sosiaalisessa mediassa. Erona on se, että moni faneista tietää televisio-ohjelmasta Merin todellisen ulkonäön. Toki nainen hehkuu nykyään sinkkuna huomattavasti enemmän kuin ollessaan henkisessä liitossa Kody Brownin kanssa.

– Näytät siltä, että olet 20 vuotta nuorempi kuin noin kuusi kuukautta sitten, kirjoitti toinen fani.