Pelaaja rikkoi ennätyksen – 528 jalkapallomanageripelin sisäistä vuotta

Digi Pelit Urheilu · Tim Isokivi

Puolalainen jalkapallofani ja pelaaja on rikkonut hämmästyttävän ennätyksen. Pawel Sicinski on viihtynyt jalkapallomanageripeli Football Managerin äärellä 453 vuorokautta ja 15 tuntia. Se tarkoitti yhteensä 528 vuotta ja 137 päivää pelin sisäisessä ajassa.

Sicinski alkoi pelaamaan Sports Interactive -yhtiön peliä tammikuussa 2018. Hän manageroi virtuaalijoukkuettaan 25 084 ottelun edestä 73 prosentin voittoprosentilla. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti Sicinskin rikkoneen maailmanennätyksen pisimmän jalkapallomanageripelin kategoriassa.

Aikaisempi maailmanennätys kuului saksalaiselle Sepp Hedelille. Hän viihtyi pelin äärellä 81 vuorokautta ja 20 tuntia. Se tarkoitti yhteensä 333 pelin sisäistä vuotta.