Vanderpumpin ravintolareality etsii uusia tähtiä – nykyiset on jo nähty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bravo-televisiokanavan tuotantoryhmä on aloittanut uusien työntekijöiden etsimisen Vanderpump Rules -realitysarjaan. Sarjassa seurataan Yhdysvaltojen Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan ravintolan henkilökunnan työ- ja yksityiselämän kiemuroita. Kaikki sarjassa esiintyvät tarjoilijat ja baarimikot noudattavat ulkonäöllisesti länsimaalaisia kauneusihanteita.

Sarjan tähdet Lala Kent ja Katie Maloney ovat ryhtyneet kartoittamaan ystäväpiiriään miettien, kuka voisi sopia sarjaan. Seuraavaksi kuvataan 11. kausi, mutta reality kaipaa kipeästi uusia kasvoja ja tarinoita. Uusi kausi seuraa paljon julkisuutta saaneen pettämisskandaalin seurauksia Tom Sandovalin ja Raquel Levissin välillä. Tom petti pitkäaikaista tyttöystäväänsä Ariana Madixia.

Suurin osa tutuista kasvoista, mukaan lukien Ariana Madix, ovat mukana tulevissa jaksoissa. Levissin esiintyminen sarjassa on edelleen epäselvä ja nainen neuvottelee roolistaan edelleen, Entertainment Tonight uutisoi.