Coldplay tekee Suomessa kolme keikkaa – kaksi lisäkeikkaa julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Coldplay tullaan näkemään Helsingin Olympiastadionilla kaikkiaan kolmena iltana ensi vuoden heinäkuussa. Tänään yhtyeelle lisättiin kaksi lisäkeikkaa Suomeen. Coldplay konsertoi Suomessa sunnuntain 28. heinäkuuta lisäksi myös tiistaina 30. heinäkuuta ja keskiviikkona 31. heinäkuuta.

Euroopan stadionkiertueensa neljänteen Amsterdamin keikkaan viime viikolla huipentanut Coldplay ilmoitti jatkavansa ennätyksiä rikkonutta Music Of The Spheres -kiertuettaan eurooppalaisilla stadioneilla kesällä 2024. Kyseessä on jo kolmas perättäinen kesä, kun Coldplay kiertää Euroopan stadioneita Music Of The Spheres-kiertueensa merkeissä.

Coldplay aloitti Music Of The Spheres -maailmankiertueensa maaliskuussa 2022 ja on sen jälkeen myynyt yli 7,5 miljoona lippua, mikä on enemmän kuin mikään muu kiertue viimeisen kahden vuoden aikana. Music Of The Spheres -kiertue on saanut myös ylistäviä arvioita sekä faneilta että kriitikoilta, ja se on kerännyt tunnustuksia kuten vuoden 2022 American Music Awardsien Favourite Touring Artsit ja vuoden 2023 iHeartRadio Awardsien Tour of The Year.