Sankariteko videolle – nainen pelasti sorsanpoikasia viemäristä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sorsanpoikaset ovat niin pieniä, että ihmisille arkipäiväisetkin asiat voivat aiheuttaa niille vaaratilanteita. Teillä emonsa perässä tepastelevat linnut saattavat nimittäin helposti pudota esimerkiksi viemärin kannen reikien läpi.

Viraalina internetissä levinneellä videolla sorsaperhe on joutunut pulaan keskellä kaupunkia. Sorsaemoa seuranneet pienokaiset ovat päätyneet sadevesiviemärin uumeniin. Onneksi paikalle osui sankarillinen nainen.

Nainen oli sorsien ahdingon huomattuaan irrottanut viemärin kannen ja sujahtanut itse sen sisään. Hän onnistui pelastamaan pienent sorsanpoikaset turvallisesti ylös. Sorsaemolla tosin näytti olevan jo kiire pois paikalta ennen kuin nainen oli edes ehtinyt nostaa kaikkia pieniä lintuja turvaan.