Charly Jordan ja ystävät tempaisivat näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuumista kuvistaan tunnettu DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Tällä kertaa Jordan on ottanut mukaan myös ystäviään, kun he testasivat jääkylmään altaaseen pulahtamista. Koko ryhmällä oli tietenkin yllään biksut, kun he istuutuivat hyytävän kylmään altaaseen ja ottivat samalla aikaa kuka pystyy olemaan siellä pisimpään. Charly kertoi päivityksessään, että hän tarvitsee seuraavaksi saunaa. Toivottavasti aitoa suomalaista.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.