Vieläkö ihmiset jaksavat katsoa Kardashianeja? Neljäs tuotantokausi syyskuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman ja seuratuimman perheen elämästä kertova The Kardashians -sarja on jatkunut alkuperäisen tuotantoyhtiön jälkeen Disneyn suoratoistopalvelussa. Neljäs tuotantokausi saa ensi-iltansa 28. syyskuuta. Uudet jaksot lisätään palveluun torstaisin.

Kaikkien tuntema perhe, johon kuuluvat Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall ja Kylie, päästävät jälleen kamerat kuvaamaan elämäänsä. Naiset toimivat tätä nykyä itse myös ohjelmansa tuottajina, joten Disney+:n katsojille on luvassa tarkkaan määriteltyä sisältöä. Kysymys kuuluukin, jaksavatko ihmiset vielä seurata megarikkaan perheen elämää televisiosta?

Perhe on solminut sopimuksen yhteensä 60 jaksosta, joten luvassa on yhteensä ainakin kuusi kautta, joista neljäs julkaistaan tänä vuonna. Neljäs kausi seuraa ainaki Kourtneyn ja Travisin raskautta sekä sitä, kun Khloe Kardashian kertoi elävänsä jälleen Tristan Thompsonin kanssa saman katon alla.