Amanda Bynes ei pärjää omillaan – joutui jälleen psykiatriseen hoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moniongelmainen näyttelijä Amanda Bynes on ilmoittanut kirjautuneensa takaisin mielenterveyslaitokseen potilaaksi. Hän vapautui edellisestä hoitolasta heinäkuun alussa, joten elämä avohoidossa ei edennyt suunnitelmien mukaan.

TMZ raportoi, että 37-vuotias Amanda on kirjautunut uuden hoitolaitoksen potilaaksi Orange Countyssa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän itse tunsi tarvitsevansa enemmän apua kuin avohoito pystyi tarjoamaan. Tavoitteena naisella oli päästä terapeuttisempaan paikkaan sen sijaan, että asuisi yksin asunnossaan Los Angelesissa.

Hänen kerrotaan valinneensa uuden hoitolan edellisen hoitojakson asiantuntijoiden suositusten perusteella. Amanda on kärsinyt vuosien ajan mielenterveysongelmista ja vietti aiemmin yhdeksän vuotta holhouksen alaisena. Hänen äitinsä hallinnoima holhous alkoi vuonna 2013 sen jälkeen, kun hänet oli toimitettu tahdonvastaiseen hoitoon Kalifornian Pasadenassa, Yhdysvalloissa. Hoito järjestettiin julkisen romahduksen ja useiden juridisten ongelmien seurauksena. Holhous päättyi viime vuonna.