Silvia Modig ja Meri Valkama: Ero!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vasemmistoliiton europarlamentaarikko Silvia Modig osallistuu parhaillaan kansanedustaja Aino-Kaisa Pekosen kanssa Amazing Race -sarjan kuvauksiin. Modig on ollut naimisissa toimittaja Meri Valkaman kanssa vuodesta 2019. Nyt pari on eronnut.

– Olen huhtikuussa jättänyt avioerohakemuksen ja se helsingin käräjäoikeuden käsittelyssä. Asia on yksityinen, eikä kuulu lehdistölle sen enempää kuin kenellekään muullekaan. Tätä enempää en tule asiaa julkisesti avaamaan, Valkama kirjoittaa Instagramin Tarinat-osiossa.

– Kiitän kaikkia niitä tärkeitä ihmisiäni, jotka ovat kuluneen vuoden aikana säännöllisesti kysyneet miten voin, soittaneet ja vieneet kävelyille ja kahville ja ihan vain kuunnelleet. Juuri nyt katseeni ei ole menneessä, vaan tulevassa, ja elämässäni on paljon iloa ja valoa ja odottamisen arvoisia asioita, Valkkama summaa ja sanoo olonsa olevan kevyt ja kaikki on hyvin.