Elizabeth Hurleyn rantakunto hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu englantilainen näyttelijätär ja mallikaunotar Elizabeth Hurley tuli 90-luvulla tunnetuksi Hugh Grantin tyttöystävänä. Myöhemmin nainen pääsi näyttelemään Austin Powers -elokuvaan, josta nykyään moni hänet muistaakin. Elizabeth Hurley täytti taannoin 58 vuotta, mutta hänen kohdallaan ikä on vain numero. Kirjaimellisesti.

Nyt lähes eläkeikää lähestyvä nuorekas kaunotar on esitellyt sitä mistä hänet nykyisin parhaiten tunnetaan. Hurleyn rantakunto hakee vertaistaan hänen ikäryhmässään, sillä vartalon perusteella kaunotarta voisi luulla kymmeniä vuosia nuoremmaksi.

Elizabeth Hurleyn Instagram-kanava on nykyään pullollaan upeita biksukuvia. Suurin syy näyttäville uima-asuja esitteleville kuville on se, että tähti on lanseerannut oman Elizabeth Hurley Beach -merkin, jonka biksuja ja ranta-asuja tähti useimmiten esittelee.