Flow-festivaali järjestetään Suvilahdessa vielä ensi vuonna: ”Pitkät jäähyväiset”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Flow Festivalin oli määrä jättää tänä vuonna hyvästit Helsingin Suvilahdelle, jossa tapahtumaa on järjestetty vuosikausien ajan. Nyt järjestäjät ovat kuitenkin tiedottaneet, että Flow järjestetään Suvilahdessa myös kesällä 2024. Festivaalin järjestäminen Suvilahdessa piti olla alun perin mahdotonta ensi kesänä alueen rakennustöiden vuoksi.

Kesäkuussa 2023 Helsingin kaupunki kuitenkin tiedotti rakennusaikataulujen viivästyvän asemakaavasta jätettyjen valitusten vuoksi. Toistaiseksi on auki, missä Flow järjestetään vuodesta 2025 lähtien.

– Asian nyt varmistuttua voimme iloksemme ilmoittaa, että Flow’n tarina Suvilahdessa saa jatkoa ja festivaali järjestetään tutulla paikallaan vielä kesällä 2024, kertoi Flow Festivalin taiteellinen johtaja Tuomas Kallio tiedotteessa.

– Kyse on Flow Festivalin osalta jatkoajasta. Saammekin jättää niin sanotusti pitkät jäähyväiset alueelle, jossa olemme kasvaneet ja rakentaneet Flow’sta monille niin rakkaan festivaalin ja tärkeän osan Helsingin kulttuurielämää, Kallio jatkoi.

Flow Festival järjestetään tänä vuonna Suvilahdessa 11.-13. elokuuta. Lavalle nousevat viikonlopun aikana muun muassa Lorde, Blur, Tove Lo, Pusha T, Suede, Devo, Wizkid ja Kaytranada.