Behm esiintyi kyyneleet silmissä – yleisö lauloi kun tähti ei pystynyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kirjailija Miki Liukkonen kuoli heinäkuun alussa 33-vuotiaana. Hautajaiset järjestettiin taannoin Oulun tuomiokirkossa. Paikalla oli myös Liukkosen entinen kihlattu, musiikkimaailman kirkas tähti ja laulaja Rita Behm, joka on rakkaan ihmisen poismenon jälkeen perunut keikkojaan.

Rita Behm piti hieman taukoa keikkailusta, mutta on nyt palannut takaisin esiintymisen jälkeen. Behm esiintyi 4. elokuuta Turussa Logomon kesäterassilla. Konsertti herkisti moneen otteeseen niin yleisön kuin artistinkin, joka näkyvästi kyynelehti kappaleidensa aikana.

Kun Rita Behm lauloi tuoretta Viimeinen tanssi -singleään, hän purskahti itkuun. Nainen pyyhki kyyneleitä poskiltaan ja joutui keskeyttämään laulamisen. Koldmuse20-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla kuullaan miten yleisö alkoi paikkaamaan naista ja lauloi kohdat, joita Rita Behm ei pystynyt itse laulamaan.