Sofia Richie päästi kuvaajat kotiinsa – näin julkkiskaunotar asuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on mennyt naimisiin musiikkipiireistä tutun Elliot Graingen kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 2020 ja alkoivat julkisesti seurustelemaan keväästä 2021 lähtien. He sanoivat toisilleen tahdon Etelä-Ranskassa pari kuukautta sitten.

Sofia Richie on tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa hyvin suosittu. Hän on saanut suuren yleisön omalle TikTok-kanavalleen pienen ajan sisällä ja kaikki tuntuvat olevan kiinnostuneita niin naisen kauneusrutiineista, ihonhoidosta kuin asuvalinnoistakin.

Nyt Sofia Richie päästi Voguen kuvaajat seuraamaan miten hän viettää vuorokauden elämässään. Nainen aloittaa päivänsä oman kotinsa kuntosalilla treenaten. Sen jälkeen tähti käy ostoksilla ja suuntaa takaisin kotiinsa tekemään terveellistä lohiateriaa hänen ystäviensä Jake Shanen ja Ali Mellerin kanssa.