Herra Ylppö jättää Maj Karma -yhtyeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymaki, on kertonut yllättäviä uutisia. Hän on päättänyt jättää Maj Karma -yhtyeen. Ylppö toimi Maj Karman solistina tänä vuonna 30 vuotta täyttäneen yhtyeen alusta saakka.

– Kolmen vuosikymmenen mittainen yhteinen taival on ohi. Olen eronnut Maj Karmasta, Ylppö kertoi tiedotteessa.

Laulajan mukaan hänen tarkoituksenaan on keskittyä uusiin projekteihin. Tarkempia syitä teiden erkanemiselle ei kerrottu. Ylppö kuitenkin kertoi julkaisussa jäähyväiskeikkojen olevan suunnitteilla.

Alun perin Maj Karman Kauniit Kuvat -nimellä tunnettu yhtye perustettiin Harjavallassa vuonna 1992. Yhtye on uransa aikana julkaissut 10 studioalbumia. Herra Ylppä on vaikuttanut myös muun muassa Herra Ylppö ja Ihmiset sekä Herra Ylpö ja EX -yhtyeissä ja ollut mukana Vain elämää -ohjelmassa.