Borrelioosiin sairastunut Bella Hadid palasi töihin – sairausloma kesti 5 kuukautta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Nainen on kuitenkin joutunut pitämään lähes puolen vuoden tauon kuvauksista, koska hänen Lymen tautinsa oireet ovat olleet viime aikoina niin voimakkaita.

Bella Hadid sairastui borrelioosiin eli Lymen tautiin vuonna 2013. Sairaus on hyvin monioireinen ja saanut mallikaunottaren usein vuodepotilaaksi. Bellan oireita ovat olleet ahdistuneisuus, kova uupumus, nivelkivut ja jatkuvat flunssan kaltaiset oireet. Viimeiset viisi kuukautta nainen on keskittynyt pelkästään siihen, että saisi oman terveytensä takaisin ja pitänyt näin ollen taukoa töistä.

Bella Hadidin päivittänyt silloin tällöin sosiaalista mediaa kuvilla ja videoilla, joissa nainen on nähty ilman meikkiä. Naisen tilanteesta tietämättömät kommentoijat ovat epäilleet, että absolutistina elävä Bella Hadid käyttää huumeita ja on vieroitushoidossa. Sen vuoksi 26-vuotias mallikaunotar julkaisi oman videon TikTok-kanavalla, jossa hän kertoi, että väitteet ovat epätosia.

Nyt Bella Hadid on viimein onnistunut palaamaan töidensä pariin. Hadid julkaisi hänen TikTok-kanavallaan kaksi videota, joissa nähdään miten nainen valmistautuu kuvauksiin ja on meikattavana. ”Ensimmäinen päivä takaisin kuvaussetissä viiteen kuukauteen”, nainen hehkuttaa videon kuvauksessa.

@babybella777

First day back on set in 5 months!

♬ Sprinter Dave x Cench – Spotify Audios

@babybella777

Me n miss beans taking our mental health walk in between treatments (i know i look sick u dont have to tell me twice ok!! And no i wasnt in rehab and no i dont do drugs so can we all drop it now that ive filled you in love you

♬ To Watch the World Spin Without You – Mon Rovîa