IL: Salatut elämät -jaksoja luvassa aikaisempaa vähemmän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen päivittäisdraamasarja Salatut elämät palasi kesätauolta elokuun alussa. Suosikkisarjan uusia jaksoja esitetään kuitenkin viikossa vähemmän, kuin mihin on totuttu. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Salattuja elämiä esitetään nykyään viiden uuden jakson sijaan neljän jakson verran viikossa, maanantaista torstaihin. Sarjaa on lähes koko sen pitkän historian ajan esitetty maanantaista perjantaihin. Salattujen elämien ohjelmapaikalla nähdään nyt perjantaisin Karuselli-draamakomediasarja.

MTV kommentoi Iltalehdelle kanavan muokkaavan ohjelmistoaan tarpeen tullen. Perjantain kello 19.30 ohjelmapaikalla nähdään myöhemmin syksyllä uusi Maajusille morsian -realitysarjan spinoff, Maajusille morsian: Kaikki tarinat.

Salatut elämät palasi kesätauolta 7. elokuuta 2023. Meneillään on jo Pihlajakadun asukkaiden ja heidän lähipiirinsä edesottamuksia seuraavan sarjan 26. tuotantokausi.