Ruohonleikkaajan raju tilanne: Ensin päälle putosi käärme ja sitten haukka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Peggy Jones -niminen nainen asuu Teksasin Silsbeessä talossa, jossa on suuri tontti ja paljon pihaa. Ruohon leikkaaminen on naiselle tuttu arkirutiini, mutta eräänä päivänä hän sai kokea kuitenkin todella pelottavan tilanteen nurmikentällä, kun hän sai kimppuunsa käärmeen ja haukan.

Peggy Jones kertoi 12NewsNow-uutisten tekemässä haastattelussa, että kesken ruohon leikkaamisen hänen päälleen oli pudonnut taivaalta käärme. Käärme oli kietonut itsensä tiukasti naisen käden ympärille, eikä Jones saanut käärmettä irti vaikka hän yritti vetää sitä pois ja ravistella kättään.

Pian käärmeen perästä taivaalta syöksyi naisen kimppuun haukka, jonka saalis käärme oli ilmeisesti ollut. Haukka halusi käärmeen takaisin, minkä vuoksi se yritti nokkia naisen silmiä ja kynsi Jonesin kättä. Lopulta haukka sai käärmeestä otteen ja lähti lentoon saalis mukanaan.

Peggy Jones selvisi tilanteesta säikähdyksellä, mutta hänen kätensä oli kuitenkin haukan kynsien verille saakka raapima. Myös käärme oli puristanut kättä niin voimakkaasti, että se oli aiheuttanut mustelmia. Käärme oli kuitenkin ollut haukan hyökkäämisestä niin stressaantunut, että se ei ollut ehtinyt Peggy Jonesin onneksi purra naista.