Suomalaistähti Netflix-elokuvan päätähtenä – katso traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Tove-elokuvasta tunnettu suomalaisnäyttelijä Alma Pöysti nähdään pian ruotsalaisessa jännitysdraamassa. Jussi-palkittu tähti näyttelee keskeistä roolia Netflixin A Day and a Half -elokuvassa.

A Day and a Half kertoo Artanista, joka haluaa epätoivoisesti nähdä tyttärensä. Mies tunkeutuu etääntyneen vaimonsa Louisen työpaikkana toimivaan sairaalaan siepatakseen hänet. Heidän peräänsä Ruotsin maaseudulle lähtee Lukas-niminen poliisi.

Elokuvan on ohjannut näyttelijänä parhaiten tunnettu Fares Fares, joka myös näyttelee elokuvassa. Alma Pöysti näyttelee elokuvan naispääosaa, Louisea. Esimakua 1. syyskuuta Netflixissä julkaistavasta elokuvasta saadaan sen trailerissa.

– Mahtavan ohjaaja-näyttelijä Fares Faresin, näyttelijä Aleksej Mandelovin ja erittäin lahjakkaan työryhmän kanssa työskenteleminen oli upeaa. Tunnen itseni onnekkaaksi ja kiitolliseksi siitä, että sain olla osa tätä kaunista tie-elokuvaa, Pöysti kuvaili Instagram-julkaisussaan.