90 Päivää morsiamena -sarjassa draamaa: Osallistuja valehteli sänkypuuhista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viimeisimmällä 90 Day Fiancé: Before the 90 Days -sarjan tuotantokaudella seurataan transsukupuolisen Cleon ja heteroksi itseään tituleeraavan amerikkalaismies Christianin suhdetta. Lontoossa asuva Cleo saa Christianin vieraakseen ja pari yrittää tutustua netin ulkopuolella toisiinsa.

Christian on tunnustanut kameroille, että hänen perheensä ei ole hyväksynyt suhdetta transsukupuoliseen naiseen, Cleoon. Ehkäpä tästä syystä hän valehtelee sarjan tuotantoryhmälle, että ei ole harrastanut seksiä Cleon kanssa. Cleo järkyttyy kuulemastaan, eikä ymmärrä, miksi Christian valehtelee asiasta.

– Meillä oli romanttinen ja ihana yö, Cleo kertoo ja sanoo olleensa vapautuneempi intiimissä kanssakäymisessä kuin alunperin uskalsi edes toivoa.

Kun Cleo kysyy asiasta Christianilta itseltään, kertoo mies epäröineensä siksi, että ei ollut varma halusiko Cleo vielä kertoa asiasta ohjelman tuottajille. Pari oli kuitenkin sopinut asiasta jo aiemmin, joten Cleo ei ole varma, onko Christian tullut katumapäälle suhteestaan.