Huijari sai elämän sekaisin – nainen luuli salarakasta Stranger Things -tähdeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kentuckysta kotoisin oleva yksinhuoltajaäiti McKayla vietti yli vuoden uskoen olevansa suhteessa australialaisen näyttelijä Dacre Montgomeryn kanssa. Kaksikko lähetteli toisilleen romanttisia viestejä. Montgomery näytteli Billy Hargrovea Netflixin julkaisemassa Stranger Thingsissä.

McKayla paljasti lähettäneensä huijarille 10.000 dollaria ja eronneensa omasta aviomiehestään ollakseen näyttelijän kanssa. Hän ei koskaan tavannut miestä henkilökohtaisesti tai edes puhunut hänen kanssaan puhelimessa. Jätettyään miehensä ja lähettäessään hänelle tuhansia dollareita lahjakortteja, hän alkoi epäillä heidän suhteensa oikeellisuutta ja kääntyi YouTube-sarja Catfishedin puoleen.

– Olin epäluuloinen alusta alkaen, kunnes hän alkaa tehdä asioita, jotka saavat minut uskomaan, että hän on se, joka hän kertoo olevansa, nainen kertoi Catfishedille.

Tiimi kuitenkin selvitti nopeasti, että oikea Dacre Montgomery oli onnellisesti parisuhteessa ja McKaylalle kuvia lähettänyt henkilö oli ottanut kuvat netistä. Jopa lasagnen kuva oli kaapattu Martha Stewartin kotisivuilta, joten mikään hänessä ei ollut aitoa. Sitä tiimi ei kuitenkaan pystynyt selvittämään, kuka huijari lopulta oli.